Antena Meniu Search
x

Video Copiii se bucură din plin de participarea la tabere de schi în vacanţa de primăvară

Primăvara din calendar a venit cu vacanţă prelungită pentru elevi, dar şi cu vreme de iarnă. Aşa că taberele de schi rămân o variantă bună. Copiii au parte de distracţie şi aventură, iar organizatorii câştigă şi ei. Ca să nu mai vorbim de părinţi, care scapă de o grijă uriaşă - ce fac cu cei mici o lună întreagă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.04.2021, 16:36

Vezi și
  • Minim 250 de lei pe zi costă participarea la o tabără de schi.

Pare că ne uităm la amintiri strânse din iarna ce tocmai a trecut, calendaristic vorbind. Imaginile însă au fost filmate astăzi. În staţiunea Buscat, din judeţul Cluj, e iarnă în plină primăvară, iar asta s-a potrivit mănuşă cu vacanţa prelungită a elevilor. Administratorii domeniului schiabil s-au reorganizat rapid şi au venit cu o ofertă de nerefuzat pentru părinţi - taberele de schi.

Bogdan Andreică, organizator: Iniţial, tabăra trebuia să fie una de mountain bike şi aventură, dar datorită zăpezii şi iernii care a revenit am făcut tabăra de schi. La noi, în tabără, copiii pot să îşi aleagă schi sau snowboard.

Sunt tabere de o zi, dar activităţile sunt multe. Victor are 9 ani şi, până acum, nu s-a mai dat pe placă: "Venim la ora 8, ne pregătim pentru pârtie şi începem să ne dăm. Ne-a luat prin surprindere această iarnă prelungită".

Programul începe la ora 8 dimineaţa, iar activităţile ţin până la ora 17. În tot acest timp, elevii au parte de cel puţin patru ore de ski, plus tot felul de jocuri educative.

Pe acelaşi subiect

Minim 250 de lei pe zi costă participarea la o tabără de schi

Preţurie pentru o astfel de tabără încep de la 250 lei/zi, deci nu cu mult mai mult faţă de cât ar plăti părinţii pentru o bonă care să le îngrijească copilul acasă. Aici, însă, socializarea şi mişcarea sunt cuvintele de bază.

Andreea Andreica, instructor schi: Le place că a revenit iarna. E a treia iarnă sezonul ăsta şi este zăpadă multă. Pârtia e liberă şi zăpada este foarte bună. Putem face tot felul de exerciţii şi le e uşor la toţi.

Tabăra ţine până în 10 aprilie, dar dacă timpul va permite, organizatorii iau în calcul să prelungească programul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Copiii se bucură din plin de participarea la tabere de schi în vacanţa de primăvară