Antena Meniu Search
x

Copil dus de urgenţă la spitalul din Botoşani după ce s-a jucat peste 6 ore pe calculator şi a leşinat

Un copil de 14 ani din Botoşani a fost dus de urgenţă la spital, după ce s-a jucat 6 ore pe calculator, fără oprire şi a leşinat. Băiatul a fost internat pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 19:05

Minor la spital după ce s-a jucat 6 ore pe calculator, fără oprire - Profi Media

Un copil de 14 ani din Botoşani a fost dus de urgenţă la spital, după ce s-a jucat 6 ore pe calculator, fără oprire şi a leşinat.

Băiatul a fost internat pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Minor la spital după ce s-a jucat 6 ore pe calculator, fără oprire

Un adolescent a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău din cauză că s-a jucat prea mult timp pe calculator. Băiatul, în vârstă de 14 ani, ar fi petrecut în jur de șase ore pe calculator și acuza o stare de leșin.

"A ajuns la spital cu o stare lipotimică și când am stat de vorbă cu el mi-a spus că s-a jucat în fața calculatorului mai bine de șase ore. Nu era o dependență de calculator pentru că era un copil care avea și alte activități extrașcolare”, precizează medicul Laura Jijie, coordonator Compartimentul de  Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Județean Mavromati, citat de botosaneanul.ro.

Adolescentul a fost internat pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copil dus de urgenţă la spitalul din Botoşani după ce s-a jucat peste 6 ore pe calculator şi a leşinat