Antena Meniu Search
x

Copil ucis din răzbunare

Părinţii unui copil mort într-un accident de maşină fac acuzaţii terifiante.

Vezi și

 Părinţii unui copil mort într-un accident de maşină fac acuzaţii terifiante. Şoferul vinovat ar fi dat intenţionat cu maşina peste fetiţa în vârstă de opt ani şi peste verişoara ei, care o însoţea spre şcoală. Bărbatul era furios pentru că părinţii fetelor nu l-au ajutat când a avut nevoie.

În dimineţa aceea mohorâtă de mai, Roxana Ştefania, se grăbea să ajungă la ore. Era cu prietena ei, când le-a lovit maşina. Roxana a sfârşit pe marginea drumului. Cealaltă fetiţă zace de atunci în spital.

Dar accidentul nu ar fi fost o întâmplare. Întreaga comunitate spune că fetiţele au fost omorâte special. Când a plecat de acasă, şoferul care le-a lovit, i-a spus soţiei lui că se duce să omoare.

Un an de zile, individul şi-ar fi pus la cale crima. Era supărat pe părinţii fetelor, lideri ai comunităţii de romi. Le ceruse de mai multe ori să-i aducă nevasta acasă, după ce femeia fugise ca să-şi salveze viaţa.

Pentru că nu l-au ajutat, bărbatul a decis să le ia ce le era mai drag. Viaţa copiilor. Prietena Roxanei, fetiţa care a supravieţuit accidentului, e şi acum în spital.

Şoferul vinovat a fost arestat preventiv. E acuzat de ucidere din culpă şi ar putea fi eliberat. Familiile victimelor vor pedeapsă aspră pentru o crimă pe care a planificat-o. După accident, de teama unor alte răzbunări, familiile din Lieşti nu-şi mai lasă copii să iasă singuri pe stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Copil ucis din răzbunare