Antena Meniu Search
x

Crezi că ești un tânăr actor talentat? „Fă primul pas spre marea scenă!”

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Teatrul Excelsior, lansează ediția a II-a a concursului ”Fă primul pas spre marea scenă!”, prin care tinerii sunt provocați să își arate talentul actoricesc, folosindu-și expresivitatea și creativitatea.

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 15:41

Crezi că ești un tânăr actor talentat? „Fă primul pas spre marea scenă!”
Crezi că ești un tânăr actor talentat? „Fă primul pas spre marea scenă!”

”Prima ediție a avut un real succes, de aceea vom continua acest proiect, pe tot parcursul anului 2022, prin organizarea mai multor ediții. Pe lângă premiile în bani, câștigătorii tuturor edițiilor concursului vor avea ocazia să joace într-o piesă de teatru, pusă în scenă de Teatrul Excelsior, având, astfel, șansa de a face deja primul pas spre marea scenă”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Adresat copiilor și tinerilor cu vârsta între 12 și 18 ani, concursul va fi jurizat de actori ai Teatrului Excelsior și profesori ai cursului de actorie din cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu.

Înscrierile se fac până pe 14 martie, iar participanții vor avea de interpretat un fragment din piesa de teatru “D’ale Carnavalului” de I. L. Caragiale. Baieții vor interpreta rolul personajului Nae, iar fetele rolul personajului Mița.

Pentru a se înscrie în concurs, cei interesați trebuie să realizeze un videoclip, cu interpretarea unui monolog, în care să demonstreze că au talent actoricesc și stăpânesc limbajul scenic și să îl trimită pe adresa de e-mail [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Crezi că ești un tânăr actor talentat? „Fă primul pas spre marea scenă!”