Antena Meniu Search
x

Incident înfiorător în Argeș. Un bărbat a omorât un copil și pe mama acestuia, cu mai multe lovituri de cuțit, în curtea bisericii

Polițiștii argeșeni au fost sesizați, duminică, cu privire la faptul că un bărbat din satul Drăghici și-ar fi ucis concubina și pe fiul acesteia, cu mai multe lovituri de cuțit, în curtea bisericii.

de Redactia Observator

la 16.05.2021, 19:34

Vezi și

Dublă crimă în această după-masă în judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis concubina şi pe fiul acesteia în curtea unei biserici. Apoi a încercat să se sinucidă.

Individul este internat, la Spitalul Județean Argeș, în stare critică au transmis, pentru Observator, medicii. Și-ar fi înjunghiat concubina și pe fiul acesteia de 15 ani, chiar în curtea bisericii, apoi ar fi încercat să-și ia viața.

Cei doi ar fi fost împreună încă de acum 3 ani și au mai avut probleme în trecut. Femeia a depus o plângere la poliție, însă, ulterior, a retras-o. În acest moment nu exista un ordin de protecție pe numele bărbatului. 

Mai mult decât atât, și în trecut, bărbatul a amenințat-o că o omoară dacă se desparte de el. Polițiștii urmează să afle exact ce l-a determinat pe individ să-și ducă gestul la bun sfârșit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Incident înfiorător în Argeș. Un bărbat a omorât un copil și pe mama acestuia, cu mai multe lovituri de cuțit, în curtea bisericii