Antena Meniu Search
x

Cristian Tantareanu isi da vecinul in judecata

Dupa ce a castigat procesul, si digul a fost daramat, Tantareanu isi da iar in judecata vecinul pentru ca a intarziat demolarea podului

Vezi și

Pana vine vecinul de pe Luna, Tantareanu o tine din petrecere in petrecere. La vila din Paradisul Verde pregatirile sunt in toi. Nu trece sfarsit de saptamana fara o petrecere. Azi, Cristian Tantareanu s-a trezit tarziu. O tine din chermeza in chermeza. "Cand m-ai sunat azi la 11:00 m-ai sculat din somn. A fost aseara penultima".

Scandalul cu vecinul de peste lac nu l-a tulburat foarte tare, chiar daca acesta l-ar fi reclamat la DNA. Pentru omul de afaceri, acuzatiile sunt simple fabulatii. "Acuzatiile sunt de domeniul spitalului de dementa", a declarat vecinul.

In urma cu o saptamana, Tantareanu a scapat de digul de la care a pornit discordia. "Avea un acces frumos pe la mine si eu puteam sa nu sesizez statul roman, dar cand a inceput sa-mi inchida nu stiu ce, sa-mi sparga un lacat, sa-mi darame o cabana mi s-a pus pata odata si i-am zis hai sictir! Si s-a terminat".

Are insa acte care dovedesc ca digul era construit ilegal. Si, pentru ca vecinul l-a calcat prea tare pe bataturi, s-a hotarat sa mearga totusi pana la DNA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cristian Tantareanu isi da vecinul in judecata