Cu produsele perisabile la vânzare, indiferent de temperatură
Cu banii în buzunar şi cu alimentele în soare, vânzarea merge ca pe roate. Laptele, ouăle şi brânza sunt vândute la tarabe după ce sunt ţinute ore întregi în soare, la o temperatură de peste 34 de grade
- Cu ce provocări s-ar putea confrunta România odată cu revenirea lui Trump la Casa Albă. DETALII la Observator 17:00, la Antena 1
- Două din trei companii româneşti nu rezistă mai mult de 10 ani. Iancu Guda, despre cum îţi poţi construi o afacere de succes
Cu banii în buzunar şi cu alimentele în soare, vânzarea merge ca pe roate. Laptele, ouăle şi brânza sunt vândute la tarabe după ce sunt ţinute ore întregi în soare, la o temperatură de peste 34 de grade
A venit căldura, au început problemele. Tot mai multe alimente sunt vândute în condiţii improprii, fără să fie ţinute în frigider. Dacă eşti credul, îi crezi pe vânzători pe cuvânt.
Deşi îşi pun sănătatea în pericol, sunt mulţi români care consumă alimente ţinute în căldură. Motivul este clar. Sunt mai ieftine decât cele depozitate corespunzător. De exemplu, dacă în piaţă, doi litri de lapte costă 8 lei, la colţ de stradă se vinde cu 5 lei.
Comercianţii autorizaţi care nu depozitează marfa în condiţii corespunzătoare riscă amenzi între 2.000 şi 10.000 de lei.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰