Antena Meniu Search
x

Cum a fost prinsă profesoara care şi-a ascuns telefonul în lenjeria intimă, la Titularizare

O profesoară le poate da elevilor lecţii de copiat. Ca să nu mai pice examenul de titluarizare pentru a treia oară la rând, a decis că anul acesta va folosi fiţuicile. Femeia şi-a notat informaţiile esenţiale pe telefonul mobil şi a intrat în concurs cu aparatul ascuns în lenjeria intimă.

Vezi și

O profesoară le poate da elevilor lecţii de copiat. Ca să nu mai pice examenul de titluarizare pentru a treia oară la rând, a decis că anul acesta va folosi fiţuicile. Femeia şi-a notat informaţiile esenţiale pe telefonul mobil şi a intrat în concurs cu aparatul ascuns în lenjeria intimă. Nu a fost însă suficient de discretă.

Emoţiile sunt mari. Pentru profesoara de 30 de ani este a treia încercare de a obţine titularizarea pentru postul de psihopedagogie. La primele două a picat cu note de 2 şi 3. Acum, însă, are un as în mânecă.

Înainte de intrarea în concurs şi-a ascuns telefonul mobil în lenjeria intimă. Tot ce-i mai rămâne este să scoată aparatul de acolo şi să accezese fiţuicile în format electronic. Dar planul eşuează. Mişcările sale sunt stângace, iar pentru că devine agitată atrage atenţia comisiei de supraveghere. I se cere socotelă.

"Iniţial doamna a comunicat că are asupra ei fiţuici, a încercat, oarecum, să fugă de această răspundere şi de o sancţionare", spune inspectorul şcolar Eugenia Jianu.

Tânăra profesoară a fugit la propriu din sala de concurs. Dar coridoarele şcolii Matei Basarab din Piteşti, unde s-a dat concursul, erau păzite de jandarmi.

Aceasta a fost interceptată de către jandarmeriţa aflată la faţa locului. Persoana în cauză şi-a recunoscut fapta şi şi-a scos acel telefon mobil din lenjeria intimă", declară Delia Dragomirescu, purtător de cuvânt Jandarmeria Argeş.

Metoda de a copia a profesoarei a stârnit vâlvă în Piteşti, în special printre elevi. Gestul profesoarei din Argeş nu va rămâne fără urmări.

"Conform metodologiei, candidatul care este prins nu mai poate primi ore, nu mai poate fi încadrat în anul şcolar următor în sistemul de învăţământ", explică inspectorul Eugenia Jianu.

Peste 31.000 de profesori au dat miercuri proba scrisă a examenului de titularizare pentru a obţine un post permanent la catedră. 27 dintre ei au fost eliminaţi din concurs. Şi la Constanţa două cadre didactice au fost prinse în timp ce încercau să copieze. Anul trecut, tot în Constanţa, un profesor era eliminat din concurs pentru că folosea căşti pentru a asculta informaţiile necesare de pe telefonul mobil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum a fost prinsă profesoara care şi-a ascuns telefonul în lenjeria intimă, la Titularizare