Antena Meniu Search
x

Cum arată gemenele Măicuței Sebastiana, fetițele născute dintr-un păcat. Mama lor își câștigă singură pâinea

Ajunsă faimoasă după ce a adus pe lume gemene, în urmă cu patru ani, Maica Sebastiana îşi câştigă singură pâinea şi continuă să trăiască departe de ochii presei

Vezi și

Ajunsă faimoasă după ce a adus pe lume gemene, în urmă cu patru ani, Maica Sebastiana îşi câştigă singură pâinea şi continuă să trăiască departe de ochii presei.

Fiicele ei, care au zguduit viaţa monahală, au fost cuminţi în anul care tocmai se încheie. Aşa că l-au primit pe Moş Crăciun mai devreme. Ana Ecaterina şi Maria Nectaria l-au primit pe Moş cum se cuvine. I-au cântat colinde şi i-au spus poezii.

Ana Ecaterina şi Maria Nectaria merg la grădiniţă şi se pregătesc intens pentru clasa pregătitoare. În urmă cu patru ani, mama lor, Măicuţa Sebastiana, de la schitul Tăriceni din Călăraşi, zguduia viaţa monahală cu anunţul că va deveni mamă.

Se bănuieşte că gemenele sunt rodul unei iubiri dintre măicuţă şi un călugăr de la Schitul Amara. Însă, nici până astăzi nu s-a aflat cine este tatăl copilelor. Măicuţa a fost pe loc exclusă din viaţa monahală şi a redevenit Elena Gâtlan.

Preşedintele fundaţiei "Din suflet pentru suflet" este tatăl spiritual al gemenelor, încă de la naştere. Le-a botezat, le-a oferit un cămin  şi veghează fiecare moment din viaţa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cum arată gemenele Măicuței Sebastiana, fetițele născute dintr-un păcat. Mama lor își câștigă singură pâinea