Antena Meniu Search
x

Video Cum trebuie aranjată masa de Revelion. La ce detalii trebuie să fim atenţi

Cina de Revelion parcă nu este completă dacă nu aranjăm şi masa într-un mod festiv. Fiecare tacâm şi pahar trebuie aşezate la linie şi într-o legătură perfectă cu restul mesei. În funcţie de ce invitaţi avem, decoraţiunile pot să difere. Un designer floral ne dă câteva sugestii acum! 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 31.12.2022, 19:27

Vezi și

Nicu Bocancea, designer: O masă pe lung, unde avem decorat cu florile pe toată lungimea mesei. Apoi sunt micile detalii - farfuriile care trebuie să meargă împreună cu tacâmurile cu paharele. Tacâmurile sunt pe auriu, în acelaşi ton cu paharele, care uite, are şi el o bordură aurie. Florile le-am ales albe împreună cu lumânările albe. 

La ce detalii trebuie să fim atenţi 

Cine urmează recomandările desingerilor nu are cum să dea greş - impresionează sigur musafirii. Fiecare fel de mâncare trebuie să aibă farfurie şi tacâm special. 

Nicu Bocancea, designer-reporter: Farfuriile micuţe pentru tort, linguriţa aşezată în capătul farfuriilor, şervetul l-am integrat iarăşi foarte frumos printre celelalte farfurii şi mie îmi plac tot timpul micile detalii. O mică crenguţă de pin cu o steluţă din mesteacăn pe farfurie. 

Pe acelaşi subiect

- Cam ce buget crezi tu că trebuie să alocăm pentru o masă de genul acesta?

- Cred că este în funcţie de bugetul familiei. Se poate face frumos şi din puţin şi cu un buget foarte mare. Nu este neapărat necesar să avem atât de multe flori pe masă. Se pot face şi aranjamente individuale. Sunt mese unde ne dorim să punem şi mâncare pe masă. 

- Dar cred că de la 200 de lei, până la 1000, 1.500 de lei este în functie de ce ne dorim pe masă. 

Dacă nu aveţi mulţi invitaţi şi petreceţi un Revelion intim, doar în compania persoanei iubite, specialiştii recomandă un decor special. 

Nicu Bocancea, designer-reporter: Este o masă pentru doi tineri îndrăgostiţi, non conformişti , o masă modernă. Şi tacâmurile sunt de aceeaşi formă, vasele pe masă, suportul de pe masă , plus şi paharele la fel. E o combinaţie de alb cu negru, puţină inserţie de gri şi am venit cu aceste flori lila care cumva creează două zone ca două câmpuri de flori. E o masă modernă, aerisită. Iarăşi vesela este foarte frumoasă, sunt nişte vase lucrate manual. 

Tradiţia spune că masa de Revelion este bine să punem, pe lângă, şampanie, struguri şi peşte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cum trebuie aranjată masa de Revelion. La ce detalii trebuie să fim atenţi