Antena Meniu Search
x

Video În lipsa zăpezii, românii vor petrece Anul Nou în piscină sau jacuzzi. Cât costă un sejur la Sovata, "oaza de linişte" a staţiunilor româneşti

Staţiunea Sovata, din judeţul Mureş, este la mare căutare şi în acest sfârşit de an. Turiști din toate colţurile ţării au ales să-şi petreacă noaptea de Revelion în piscină sau jacuzzi. Iar în prima zi a noului an aceştia se vor putea relaxa pe colinele Transilvaniei.

de Sorin Tanţoş

la 31.12.2022, 12:54

Vezi și

Staţiunea Sovata este o oază de linişte. Este motivul principal pentru care turiştii au ales să vină aici pentru a petrece noaptea dintre ani. "Trei nopţi în camere duble, bonuri valorice pentru a servi masa la cald, la restaurant, cina  festivă de Revelion cu un  program artistic şi surprize, petrecerea de carnaval şi tombola cu surprize", a declarat Marinela Cernea. Vestită pentru locurile minunate de promenadă din jurul lacului Ursu, dar şi pentru bazinele cu apă dulce, staţiunea a atras şi anul acesta sute de turişti.

"Am mai fost aici o dată. Ne-a plăcut şi am revenit. Cu prietenii, suntem mai multe familii", spune o turistă. "Am mai fost de mult ori aici, ne simţim foarte bine. Am înţeles că este un spa. Ne plimbăm şi pe centru, ca după o noapte de Revelion să facem puţin sport", a declarat un alt turist. În lipsa zăpezii, în acest sfârşit de an, la mare căutare sunt saunele, SPA-urile sau celebrele ciubăre româneşti. Preţurile pentru un astfel de sejur, în această perioadă a anului, încep de la 1.800 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » În lipsa zăpezii, românii vor petrece Anul Nou în piscină sau jacuzzi. Cât costă un sejur la Sovata, "oaza de linişte" a staţiunilor româneşti