Antena Meniu Search
x

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Noaptea de Înviere vine cu o vreme liniştită în toată ţară. În Banat, Crişana şi în Maramureş vor fi câţiva nori dar fără şanse de ploaie. Nu va fi o noaptea prea friguroasă, spre dimineaţă temperaturile minime se vor încadra între 1 şi 11 grade

Vezi și

Noaptea de Înviere vine cu o vreme liniştită în toată ţară. În Banat, Crişana şi în Maramureş vor fi câţiva nori dar fără şanse de ploaie. Nu va fi o noaptea prea friguroasă, spre dimineaţă temperaturile minime se vor încadra între 1 şi 11 grade. 

Noaptea de inviere vine cu o vreme linistita in toata tara. In Banat, Crisana si in Maramures vor fi cativa nori dar fara sanse de ploaie. Nu va fi o noaptea prea friguroasa, spre dimineata temperaturile minime se vor încadra între 1 şi 11 grade, mai scãzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei, pânã spre -5 grade. Maine in prima zi de Paste, vremea va fi perfecta cu soare si temperaturi pe masura in aproape toata tara.

Doar spre dupa amiaza se va innora si vor fi averse slabe insotite de descãrcãri electrice în zonele montane. Temperaturi maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, cel mai cald va fi in Oltenia, Muntenia si Moldova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Cum va fi vremea în noaptea de Înviere