Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare. Şi nu numai. Sentinţa magistraţilor loveşte în toate direcţiile. Mai multe terenuri şi imobile i-au fost confiscate. Printre ele şi sediul Antenei 1 şi Antenei 3

Vezi și

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare. Şi nu numai. Sentinţa magistraţilor loveşte în toate direcţiile. Mai multe terenuri şi imobile i-au fost confiscate. Printre ele şi sediul Antenei 1 şi Antenei 3.

Şi aşa va fi după ce judecătorii Curţii de Apel l-au condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de închisoare pentru spălare de bani. La cererea procurorilor DNA ei au admis schimbarea încadrării juridice în forma agravantă a infracţiunii. Cu câteva ore înainte de sentinţă, Voiculescu anunţa că este pregătit pentru orice.

Pe lângă cei zece ani de închisoare, instanţa i-a interzis lui Dan Voiculescu drepturile civile timp de 5 ani. Mai precis, nu are voie să voteze sau să fie ales. Judecătorii au decis confiscarea mai multor terenuri şi imobile, inclusiv sediul televiziunilor Antena 1 şi Antena 3, dar au blocat şi mai multe conturi bancare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare