Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu : "Eu sunt miza reala"

"Imi este vizata familia, pentru ca nu pot fi atacat direct" - este reactia lui Dan Voiculescu la audierea de astazi a fiicei sale, Camelia Voiculescu, de catre procurori

Vezi și

Intr-un mesaj postat pe pagina personala, Dan Voiculescu remarca faptul ca fiica sa, totodata si presedintele Intact Media Group, a fost chemata la DNA la un an de la suspendarea lui Traian Basescu. "Stie o tara intreaga ca eu sunt miza reala pentru Traian Basescu. Si nu de ieri, de astazi, ci de opt ani, de cand nu am vrut sa ii subordonez trustul de presa pe care l-am fondat. In consecinta, solicit celor care vor sa se razbune pentru o suspendare confirmata democratic prin votul a 87% dintre romanii care s-au prezentat la vot, sa aiba curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei".

Dan Voiculescu isi arata increderea in magistratii corecti si mai atrage atentia ca represiunea nedreapta este infractiune prevazuta in Codul Penal. In plus, are un mesaj direct catre cei care se considera adversarii sai: "Inteleg ca, daca Basescu a fost suspendat, Voiculescu trebuie anchetat! Dar macar luptati deschis, nu hartuiti copiii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dan Voiculescu : "Eu sunt miza reala"