Antena Meniu Search
x

Dani Mocanu şi-a construit un PALAT lângă Piteşti, după ce şi-a obligat dansatoarele din videoclipuri să se prostitueze

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de manele din ţara noastră e acuzat că şi-a forţat dansatoarele să se prostitueze.

Vezi și

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de manele din ţara noastră e acuzat că şi-a forţat dansatoarele să se prostitueze. Procurorii antimafia au descoperit că Dani Mocanu a convins tinere nevinovate nu doar să apară în videoclipurile lui, dar si să îşi vândă trupul în străinătate. Anchetatorii spun că doar şeful grupării de crimă organizată pe care l-a servit românul a câştigat peste trei sute de mii de euro de pe spatele fetelor. Şi Mocanu a făcut bani buni, echipa Observator i-a filmat vila impunătoare ridicată într-un sat modest din Argeş.

Ca în film, s-a întâmplat şi în viaţa reală. Au venit mascaţii, iar procurorii antimafie au pornit ancheta. "Ai zis că vrei să fii iubită de un infractor / Pe care îl vezi zi de zi la Observator!" Dani Mocanu şi-a îndeplinit visul: a ajuns la Observator.

Cântăreţul se lăuda în piese că are femei frumoase care produc bani pentru el, iar ancheta procurorilor curge parcă după versuri. Dani Mocanu este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare de bani.

Surse susţin că ar fi atras fete dornice să apară în videoclipurile lui. Erau racolate din Piteşti, unde are o vilă impunătoare. Cu porţi care au blazonul unei celebre case de modă. 

Pe acelaşi subiect

Dansatoarele care ajungeau în videoclipurile sale, îl însoţeau şi în concerte. În ţară, în Italia, Spania sau Franţa. După ce câştigau notorietate, fetele ajungeau să îşi vândă trupul în Anglia şi Irlanda, în apartamente închiriate de cântăreţ, spun anchetatorii. 

Procurorii antimafia susţin că fiecare tânără îi aducea lui Dani Mocanu între 500 şi 1.000 de lire pe zi. Ar fi acceptat de clienţi şi altă monedă. "Uneori, plata către Mocanu Daniel pentru prostituate s-a realizat și prin furnizarea de cantități de droguri (cocaină)."

Investigatorii au aflat că şi-ar fi implicat şi fraţii. Le-ar fi trasat sarcini clare. Să găseascp fete noi. Tatăl îl apără pe fiul său celebru. 

În total, din reţea făceau parte 11 persoane. Liderul grupării este Ionel Anton - zis Lupu - unul dintre cei mai buni prieteni ai cântăreţului de manele. Anchetatorii spun că acesta ar fi strâns o avere. Până acum a reuşit să-şi cumpere un apartament de 200.000 de euro, dar şi o maşină de 120.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dani Mocanu şi-a construit un PALAT lângă Piteşti, după ce şi-a obligat dansatoarele din videoclipuri să se prostitueze