Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Darius, cel mai mare iepure din lume a fost furat. Proprietara oferă o recompensă generoasă pentru cei care pot oferi informaţii

Cel mai mare iepure din lume a fost furat. Proprietara oferă o recompensă de peste peste o mie de euro dacă exemplarul de uriaş continental va fi adus înapoi. 

de Redactia Observator

la 13.04.2021 , 15:18

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Femeia le cere hoţilor să îl returneze pe Darius, întrucât la vârsta sa de 11 ani, este mult prea bătrân pentru a se reproduce. Mai mult, animalul are o dietă specială, în lipsa căreia riscă să moară.

Darius a primit titulatura de cel mai mare iepure din lume în 2010, când în urma măsurătorilor oficiale s-a arătat că acesta are o lungime de 129 de centimetri. Iepurii crescătoarei britanice au doborât de-a lungul anilor patru recorduri Guiness. Întreţinerea acestora se ridică la aproape 5.000 de euro.

„Fiecare animal este un individ care nu poate fi înlocuit”, a declarat pentru Daily Telegraph Annette Edwards, în vârstă de 68 de ani, fost model Playboy. 

Vezi și

Potrivit poliţiei britanice, iepurele ar fi fost scos din cușca lui, situată în grădina proprietarilor săi din Stoulton, Worcestershire, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Darius, cel mai mare iepure din lume a fost furat. Proprietara oferă o recompensă generoasă pentru cei care pot oferi informaţii