Antena Meniu Search
x

Video De 8 martie, o tânără a primit de la iubit câte 100 de trandafiri, din oră în oră

Flori, fete, preţuri şi băieţi! Afacerile din florării se îndreaptă spre un record de vânzări de aproape 160 de milioane de lei, impulsionate de 1 martie şi Ziua Femeii. În top sunt frezii, zambile, lalele, dar şi nemuritorii trandafiri. Un îndrăgostit din Bucureşti nu s-a uitat, însă, la bani. I-a trimis iubitei, din oră în oră, câte un buchet cu 100 de trandafiri.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 08.03.2023, 19:39

Vezi și

Angajaţii unei mari florării din Bucureşti au făcut noapte albă pentru buchete colorate. Peste două milioane 300.000 de buchete au fost cumpărate între întâi şi 8 martie, conform estimărilor unei companii de consultanţă pentru afaceri.

Mădălina Iacob, reporter Observator: Florarii au început munca de la 2 dimineaţa, ca buchetele să fie gata la timp. În această florărie s-au vândut până la această oră peste 1.500 de buchete. Iar cel mai scump a fost 1.500 de lei. 

Domnii au cheltuit, în medie, 100 de lei pentru un buchet cu flori de primăvară. Un îndrăgostit din Bucureşti nu s-a uitat, însă, la bani. I-a trimis iubitei, din oră în oră, câte un buchet cu 100 de trandafiri. Cele mai căutate buchete au fost, însă, cele de sezon.

Nicu Bocancea, master florist: Avem combinaţii de narcise cu zambile, lăcrămioare. Avem această minunăţie de primăvară, combinaţie de liliac cu flori micuţe, zambile.

Pe acelaşi subiect

Lalelele, zambilele și trandafirii au fost cele mai oferite flori la locul de muncă de 8 martie

Agitaţie mare a fost şi la Piaţa de Flori din Bucureşti. Încă de la prima oră, domni grijulii au pornit în căutarea celor mai frumoase aranjamente florale. 

Bucureştean: Am mai multe de luat. Pentru şefa, pentru colege. 

Reporter: Ce le uraţi?

Bucureştean: Tot ce e mai frumos!

Lalelele, zambilele și trandafirii au fost cele mai oferite flori la locul de muncă de 8 martie, tendință confirmată și de datele unei florării online. Clienţii au preferat în aranjamente sau buchetele simple de 9-11 lalele în combinație cu frezii. De la an la an, românii învaţă să fie mai galanţi. Acum un deceniu, piaţa florilor valora de 5 ori mai puţin decât acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » De 8 martie, o tânără a primit de la iubit câte 100 de trandafiri, din oră în oră