Antena Meniu Search
x

Gest emoţionant: De după gratii, Gigi Becali îşi îmbărbătează mama!

La telefon, pentru că de văzut, nu poate să o vadă. Alexandra Becali l-a aşteptat în zadar acasă, săptămâna trecută, convinsă că judecătorii îl vor elibera.

Vezi și

 A plâns când a aflat decizia. Şi mai ales când şi-a văzut fiul la televizor, cum arată. Azi, s-a rugat la biserică pentru sănătatea lui.

Magistraţii i-au respins lui Becali cererea de întrerupere a pedepsei. El a aflat de la televizor, în închisoare. Familia, în vila din Pipera. Tot la televizor, Alexandra l-a văzut pe băiatul ei pentru prima dată cu gulerul cervical. I s-a părut slăbit şi îmbătrânit. Se teme că în celulă, boala i se va agrava.

Becali a cerut să fie lăsat  trei luni în libertate ca să se poată opera în Germania, la medicul curant. Dar a primit răspuns negativ. A contestat decizia şi i-a făcut şi plângere penală medicului legist de la ultima expertiză. Va face plângere şi la CEDO.

Mama se roagă şi de preşedinte să-l graţieze. Ultima cerere trimisă la Cotroceni a ajuns şi la Ministerul Justiţiei, care a dat însă aviz negativ.

Până la graţiere, Becali aşteaptă să poată face intervenţia chirurgicală cu fetele, mama şi cu soţia lângă el, fără gardieni la uşă. Zilnic, pe adresa lui vin mesaje de încurajare şi scrisori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gest emoţionant: De după gratii, Gigi Becali îşi îmbărbătează mama!