Antena Meniu Search
x

Video De Ziua Limbii Române, mai multe instituţii s-au întrecut în postări amuzante pe reţelele de socializare

De Ziua Limbii Române, multe instituţii, persoane publice şi inclusiv premierul României au profitat de ocazie să marcheze tocmai dificultăţile cu care se mai confruntă unii.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 31.08.2021, 21:07

Vezi și

Serviciul Român de Informaţii, Ambasada Suediei şi chiar Comisia Europeană au ales să posteze mesaje amuzante pe reţelele de socializare. Mesajul viral vine dintr-o postare a Ambasadei Suediei la Bucureşti care a ales să îi întrebe pe cei de pe Facebook: ''Vouă cât va venit factura la lumină?''. Un mesaj care a avut o capcană pentru că reprezentanţii au strecurat o greşeală gramaticală pe care unii internauţi au sesizat-o rapid şi au atras atenţia instituţiei direct în comentarii. O idee inedită au avut şi cei de la Serviciul Român de Informaţii care au ales să dea definiţia cuvântului tiptil. Adică fără zgomot, pe furiş sau pe ascuns. De Ziua Limbii Române, Comisia Europeană a vrut să ne atragă atenţia asupra unui lucru - că despărţile dor. Şi nu au făcut referire la sentimente, ci cele care au legătură cu folosirea cratimei şi evident că au dat şi câteva exemple. Inclusiv premierul României a ales să posteze pe Facebook un mesaj, definiţia cuvântului liberalism. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » De Ziua Limbii Române, mai multe instituţii s-au întrecut în postări amuzante pe reţelele de socializare