Antena Meniu Search
x

Video Departe de tehnologie, aproape de natură: cum arată lecțiile de supraviețuire pentru copii de la tabăra din Bușteni

Curajul se învaţă. Iar taberele de vară de la munte cu lecţii de supravieţuire sunt tot mai căutate de părinţii care vor să-i împrietenească pe cei mici cu natura şi cu munca în echipă. În tabăra de la Buşteni, copiii stau timp de o săptămână departe de tehnologie şi de părinţi. Învaţă să se descurce în natură şi să gestioneze situaţii mai puţin confortabile.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 30.07.2022, 21:50

Vezi și

În fiecare săptămână de vară, 22 de copii vin din toată ţara în tabăra de la Buşteni. Nu este o tabără obişnuită, ci una de supravieţuire în care cei mici stau departe de tehnologie. Curajul se învaţă. Şi fiecare nouă experienţă duce aventura la un nou nivel. 

De departe, cea mai palpitantă zi pentru copii este cea în care învaţă tehnici de alpinism - căţărat, coborâre în rapel sau tiroliană. 

Costul participării în tabăra de supravieţuire este de 1.500 de lei, preţ în care sunt incluse cazarea pentru şase zile şi mâncarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Departe de tehnologie, aproape de natură: cum arată lecțiile de supraviețuire pentru copii de la tabăra din Bușteni