Antena Meniu Search
x

Descinderi cu scandal la palatele romilor din Grajduri si Ciurea!

Au fost descinderi cu scandal astazi la palatele romilor din Grajduri si Ciurea. Mascatii ieseni au dat buzna la primele ore ale diminetii. Indivizii sunt acuzati ca au prejudiciat statul roman

Vezi și

Nu au putut sa se atinga de jandarmi, asa ca au inceput sa se certe cu jurnalistii. “Noi facem cazane. Ce sa facem? Facem ce avem si noi. Meseria noastra din batrani. Si noi cu ghiocul. Vindem pene, vindem cartofi”, s-au aparat oamenii. Iar lista meseriilor continua.

Din palate, anchetatorii au ridicat saci plini cu acte. “Un control de rutina, totul e OK. Actele in regula. Contabilii. Nu s-a facut nicio evaziune fiscala. E totul in regula”, spune un reprezentant de-ai rromilor.

“Un numar de 16 perchezitii, 15 domiciliale si una la sediul unei societati comerciale au fost efectuate. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 13 milioane de lei”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

De la inceputul anului, mascatii au descins de sase ori in casele romilor. Indivizii sunt acuzati de infractiuni economice in mai multe dosare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Descinderi cu scandal la palatele romilor din Grajduri si Ciurea!