Antena Meniu Search
x

Detergenți și săpun, ajutoare pentru nevoiașii din Ploiești

Când vorbim de categoriile sociale defavorizate orice ajutor primit este bine venit. Peste o mie cinci sute de ploieşteni au primit zilele acestea un ajutor nesperat.

De Redactia Observator la 14.01.2020, 17:07
Vezi și

Când vorbim de categoriile sociale defavorizate orice ajutor primit este bine venit. Peste o mie cinci sute de ploieşteni au primit zilele acestea un ajutor nesperat. Deşi aşteptau alimente, oamenii au primit o cutie plină cu produse destinate igienei. Ajutoarele au fost achiziţionate prin licitaţie cu bani alocaţi de la Uniunea Europeană.

Cu buletinul în mână şi actele care dovedesc apartenenţa la o categorie socială defavorizată sute de ploieşteni au aşteptat să îşi primească ajutoarele.

Oamenii sperau să primească alimente, în schimb au primit produse destinate igienei.

Deşi unii au fost nemulţumiţi, într-un final oamenii au ajuns la concluzia că ajutorul este bine venit, mai ales că îi scuteşte de cheltuieli. De aceste pachete beneficiază persoanele cu venituri reduse, din categorii sociale vulnerabile.

Valoarea ajutoarelor primite nu depăşeşte 50 de lei, dar îi asigură beneficiarului produsele necesare pentru cel puţin o lună de zile. Autorităţile dau asigurări că până la primăvară nevoiaşii vor primi şi ajutoarele alimentare atât de aşteptate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Detergenți și săpun, ajutoare pentru nevoiașii din Ploiești