Antena Meniu Search
x

Video Dezvăluirile lui Titi Aur despre cea mai grea perioadă din viaţa lui, infecţia cu Covid. Un interviu exclusiv Observator

Douăsprezece zile a înlocuit adrenalina de la volan cu oxigenul de la spital. A fost la graniţa dintre viaţă şi moarte, dar a ieşit învingător din cea mai grea cursă de până acum. Titi Aur e din nou pe circuit. Despre experienţa lui cu această boală cumplită a vorbit, în exclusivitate, cu Sonia Simionov.

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 17.04.2021, 21:53

Vezi și
  • Dezvăluirile lui Titi Aur despre cea mai grea perioadă din viaţa lui, infecţia cu Covid

Sunt doar câteva zile de când a fost externat după ce a trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa lui şi, Titi Aur, s-a întors la volan. 

''Un pic mai sportiv, aşa, da?

Mai sportiv!

Ia, să vedem, dacă mai ştiu...

Pe acelaşi subiect

Te ţii bine, Iulian?

Da, da!

Eu sper.''

Titi Aur: Ştii cum e...când mergi cu maşina cu 200 la oră prin pădure...în orice moment poţi să mori, dar ai nişte comenzi în mână, simţi că tu comanzi maşina. Când mergi pe holul spitalului şi când se termină oxigenul, când ţi se termină aerul te panichezi. Oricât de tare ai fi. E groaznic, deci e groaznic.

În urmă cu două săptămâni, Titi Aur nu se mai gândea că viaţa lui mai poate reveni la normal. După ce a fost diagnosticat cu COVID 19 a ajuns pe un pat de spital conectat la două surse de oxigen. Şi-a dat seama că aceasta va fi cursa cea mai grea. 

''Erai de ATI?

Da, da, da!''

Titi Aur: Am avut o mare şansă că am fost sănătos tun. Mai puţin...puţin prea gras.

Sonia Simionov: A contat?

Titi Aur:  A contat pentru că una e să ducă plămânul 70-80 de kilograme, alta e să ducă o sută şi de kilograme. 

Sonia Simionov: Douăsprezece zile, ţi-a fost frică?

Titi Aur: Au fost nişte senzaţii groaznice, cele mai traumatizante din viaţa mea. Şi a fost pe viaţă şi pe moarte. 

Titi Aur a fost internat la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad. A avut plămânii afectaţi în proporţie de 45% şi, în clipele cele mai grele, saturaţia de oxigen scădea chiar la 60 la sută. Mai precis, nu avea cum să respire singur nici măcar pentru câteva secunde. 

Titi Aur: Şi mă uitam la brăţara de la mână, că, ştii, când intri în spital îţi pune o brăţară la mână cu număr. Eu sunt 2665, nu mai sunt Titi, nu mai sunt. Am spus, dacă e...asta e. Nu am ce face.

Dar a învins şi a ieşit câştigător din circuitul complicat al infectării cu SARS-CoV-2. Imediat ce a început să respire din nou şi a dat ochii cu lumea, a primit cea mai ciudată întrebare.

Unii au crezut că doar pretinde că este bolnav

Titi Aur: Dacă am fost plătit pentru asta.

Sonia Simionov: Câţi bani ai luat?

Titi Aur: Tu îţi dai seama cât de mişto ar fi fost să iau şi bani şi să nu am? Eu vă spun sigur că eu chiar am avut Covid şi chiar am fost în situaţie critică.

Iar acum are nevoie de recuperare. COVID-19 lasă sechele greu de reparat.

Titi Aur: Obosesc foarte repede. Dacă fac câţiva paşi deja mă resimt. Când mă deplasez, trebuie să-mi găsesc un pic direcţia. Ştii, vorba aia românească: calci în străchini. Acum sunt un bolnav de plămâni şi pot rămâne aşa toată viaţa dacă nu fac o recuperare cum trebuie. 

De şase luni de tratament are nevoie Titi Aur ca să revină la viaţa de dinainte de boală, iar el are de gând să nu irosească nicio secundă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluirile lui Titi Aur despre cea mai grea perioadă din viaţa lui, infecţia cu Covid. Un interviu exclusiv Observator