Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DGPMB: Evaziune fiscală de 2,4 milioane de lei în domeniul reparațiilor auto

Polițiștii bucureșteni pun în aplicare, joi dimineață, 20 de mandate de percheziție domiciliară în Capitală, la mai multe persoane bănuite că au creat un circuit comercial fictiv

de Redactia Observator

la 01.10.2015 , 09:42

Polițiștii bucureșteni pun în aplicare, joi dimineață, 20 de mandate de percheziție domiciliară în Capitală, la mai multe persoane bănuite că au creat un circuit comercial fictiv, prin coordonarea mai multor societăți comerciale de tip "fantomă", în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.

"În urma documentării activității infracționale a bănuiților a rezultat faptul că, în perioada 2013 — 2015, aceștia au efectuat tranzacții fictive cu produse și servicii în domeniul reparațiilor auto. Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracțională este de 2.400.000 de lei", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis AGERPRES.

În urma perchezițiilor, efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au fost puse în executare 13 mandate de aducere, iar persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Sector 3.

Articolul continuă după reclamă

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » DGPMB: Evaziune fiscală de 2,4 milioane de lei în domeniul reparațiilor auto