Antena Meniu Search
x

Ilie Năstase, interzis total la Wimbledon! Englezii iau măsuri extreme împotriva fostului lider ATP

Ilie Năstase are interzis la Wimbledon, anul acesta. Din favoritul tuturor, Năstase a devenit inamicul numărul 1 al englezilor, după incidentele de la Fedcup.Primul lider mondial din istoria tenisului masculin a fost protagonistul unor momente urâte, la Constanţa.

Vezi și

Ilie Năstase are interzis la Wimbledon, anul acesta. Din favoritul tuturor, Năstase a devenit inamicul numărul 1 al englezilor, după incidentele de la Fedcup. Primul lider mondial din istoria tenisului masculin a fost protagonistul unor momente urâte, la Constanţa.

A fost căpitanul echipei feminine a României şi a fost eliminat din teren "pentru comportament nesportiv". Apoi, a înjurat o jurnalistă britanică. Scandalul a pornit când Năstase a făcut o glumă considerată rasistă, despre copilul Serenei Williams, la conferinţa dinaintea meciului. 

Federaţia Internaţională de Tenis a deschis o anchetă, iar acum organizatorii turneului unde Năstase a jucat două finale nu îi vor trimite obişnuita invitaţie la Royal Box. De altfel, şi dacă şi-ar cumpăra bilet, Nasty ar putea fi oprit la intrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ilie Năstase, interzis total la Wimbledon! Englezii iau măsuri extreme împotriva fostului lider ATP