Antena Meniu Search
x

Dinamoviştii, în vizită la o casă de copii

În iureşul de zi cu zi, cînd ne simţim sufocaţi de probleme, mai apare şi cîte un strop de lumina. Semn că oamenii se opresc să facă şi fapte bune. Asta au simţit şi opt copii săraci pentru care bucuria se măsoară într-o pereche de ghete, o haina, ceva de mâncare şi un suc

Vezi și

In iuresul de zi cu zi, cind ne simtim sufocati de probleme, mai apare si cite un strop de lumina. Semn ca oamenii se opresc sa faca si fapte bune. Asta au simtit si opt copii saraci pentru care bucuria se masoara intr-o pereche de ghete, o haina, ceva de mâncare si un suc

Pasionati de fotbal, cei opt pusti si-au intilnit idolii: fotbalisti de la Clubul Dinamo. Au pus intrebari, au primit rapsunsuri, au jucat fotbal si au luat cu ei autografe si amintirea unei rare zile fericite. 

A fost un antrenament ca la carte. O lecţie de profesionalism pe care pustii au primit-o in baza Dinamo de la Saftica, intr-un program dedicat copiilor saraci.

,,Liga Sportivilor" este un program al Asociaţiei „Românii Care Se Ajută", susţinut de Fundaţia Mereu Aproape prin campania ,,Schimbă o viaţă". Proiectul urmareste sa-i incurajeze pe copiii din familiile sarace să-şi descopere aptitudinile si sa le foloseasca pentru a reuşi in viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Dinamoviştii, în vizită la o casă de copii