Antena Meniu Search
x

Doi copii abandonaţi la poarta Spitalului Judeţean Baia Mare

Caz cutremurător în Baia Mare. Un bebeluş de 2 două luni şi sora lui de 1 an şi 4 luni au fost abandonaţi la poarta Spitalului Judeţean. Copiii au fost văzuţi de paznicul unităţii medicale care a descoperit în cărucior şi un bilet în care erau trecute toate datele de identificare ale pruncilor şi ale mamei lor

Vezi și

Caz cutremurător în Baia Mare. Un bebeluş de 2 două luni şi sora lui de 1 an şi 4 luni au fost abandonaţi la poarta Spitalului Judeţean. Copiii au fost văzuţi de paznicul unităţii medicale care a descoperit în cărucior şi un bilet în care erau trecute toate datele de identificare ale pruncilor şi ale mamei lor.

Copiii ar fi fost abandonaţi chiar de tatăl lor, dar nimeni nu ştie de ce. Se pare însă că bărbatul avea grijă de ei singur după ce mama lor a plecat. Medicii spun că, doar cu o zi înainte, bărbatul a venit cu ei la camera de primire urgenţe pentru că băieţelul de două luni plângea. I s-a spus că ambii copii sunt sănătoşi, dar trebuie hrăniţi, aşa că omul a plecat. A doua zi căruciorul în care erau cei doi fraţi a fost găsit în apropiere de poarta spitalului. În el se afla şi un bilet pe care erau scrise numele copiilor şi al mamei şi când s-au născut copiii. Poliţiştii au căutat-o pe femeie, dar nu au găsit-o la adresa de domiciliu, care este în judeţul Sălaj. Bărbatul care a abandonat copiii trăieşte pe străzi, aşa că deocamdată nu a fost găsit. Cei doi copilaşi au rămas, pentru moment, internaţi pe secţia de Pediatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi copii abandonaţi la poarta Spitalului Judeţean Baia Mare