Antena Meniu Search
x

Doi frati dati disparuti, cautati de peste 100 de politisti si jandarmi

Doi frati in varsta de 9 si 11 ani, din localitatea Poiana, judetul Vaslui, dati disparuti sunt, acum, cautati de peste 100 de politisti, jandarmi si pompieri. Acestia au fost ultima oara vazuti in timp ce se jucau pe un drum din sat

Peste 100 de politisti, jandarmi si pompieri din Vaslui cauta doi frati, o fetita de 11 ani si un baietel de doar 9 ani, dupa ce bunica lor a anuntat autoritatile despre disparitia lor.

Tatal copiilor si bunicii spun ca minorii au disparut de acasa in cursul dupa-amiezii de joi, ultimii care i-au vazut fiind alti copii din sat cu care s-au jucat.

“In cursul dupa-amiezii de joi, cei doi frati s-au jucat pe drumul satesc, in fata locuintei bunicilor paterni, unde locuiau impreuna cu tatal lor, mama fiind plecata in strainatate. La un moment dat, ceilalalti copii cu care s-au jucat au plecat din zona, cei doi frati ramanand pe drum. De atunci, nimeni nu i-a mai vazut, bunicii si tatal copiilor incepand sa ii caute prin sat cand au observat ca acestia nu au mai ajuns acasa. Ulterior, au anuntat si Politia care, impreuna cu jandarmii, pompierii si angajatii unei firme de paza, au inceput cautarile celor doi frati”, a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Copiii nu au spus nimanui ca vor sa plece de acasa si nici nu ar fi avut vreun motiv sa o faca, asa cum au declarat bunicii celor doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Doi frati dati disparuti, cautati de peste 100 de politisti si jandarmi