Antena Meniu Search
x

Video "Doi kilometri în trei ore". Şoferi sufocaţi de căldură în maşini, la cozile uriaşe din vămi. Poliţia de Frontieră îi contrazice

Cozi uriaşe în vămile din vestul ţării. Şoferii stau în coloane de zeci de kilometri şi aşteaptă cu orele. Peste 100.000 de români au tranzitat punctul de frontieră de la Nădlac în amblele sensuri. Poliţia de Frontieră contrazice realitatea şi susţine că timpul de aşteptare în vamă nu depăşeşte 40 de minute. 

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 19:47

Vezi și

E haos de mai bine de 24 de ore în vama Nădlac. Sub căldura toropitoare, şoferii şi-au pierdut răbdarea stând ore în şir blocaţi în cozile uriaşe. "(n.r. Aştept de) vreo două, trei ore. Mai am un pic şi trec", spune un bărbat. Un altul stă "de vreo două ceasuri şi ceva. Aia e. Răbdare, că n-avem ce face"

Poloţia de Frontieră îi contrazice pe şoferii care se plâng de cozi uriaşe

Reprezentanţii punctelor de frontieră transmit, prin aplicaţia online, că timpul de aşteptare în vama Nădlac este de doar 40 de minute, iar la Nădlac II, de 30 de minute. Realitatea nu ţine însă cont de informările oficiale. "Doi kilometri în trei ore. Da, cam aşa", mărturiseşte un şofer. "O oră jumate aşteptăm. Aşteptăm, ce să facem. Asta este. Stăm aşa", zice un alt bărbat. Un şofer venit din Germania aşteaptă de "o oră jumate". "Asta se întâmplă în fiecare an, deci n-avem ce să facem. Ei trebuie să facă ceva, sistemul", crede acesta. 

"A fost suplimentat personalul Poliţiei de Frontieră. În prezent, în punctul de frontieră Nădlac II se lucrează pe opt artere atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire", declară Andrei Dincă, purtător de cuvânt ITPF Arad. În ultimele 24 de ore, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II au intrat în ţară peste 48.000 de persoane, dublu faţă de săptămâna trecută, şi au ieşit mai bine de 42.000. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Doi kilometri în trei ore". Şoferi sufocaţi de căldură în maşini, la cozile uriaşe din vămi. Poliţia de Frontieră îi contrazice