Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi şase răniţi, printre care patru copii, după ce o maşină a acroşat două căruţe, în Teleorman. A fost activat planul roşu

Accident grav în judeţul Teleorman. Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite, printre care patru copii, după ce o maşină a acroşat două căruţe. A fost activat planul roşu.

de Monica Palade

la 04.08.2021, 23:27

Vezi și

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Intervenţie în forţă

Incidentul s-a produs, miercuri seara, pe DN65A. Una din cele două persoane a murit pe loc în urma impactului, în timp ce a doua a fost găsită în stop cardiorespirator, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Ulterior, medicii au declarat decesul. Celelalte 6 persoane au primit îngrijiri la faţa locului, înainte de a fi preluate.

Potrivit ISU Teleorman, victimele, 4 copii şi 2 adulţi, din atelajul hipo, au fost conștiente şi cooperante, cu multiple traumatisme, fiind preluate de echipajele medicale SMURD si SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportarea la spitalele din Turnu Magurele și Alexandria, după cum ne-a informat reporterul Observator Cristina Oprea.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, în județul Teleorman. Conform polițiștilor, o mașină a acroșat două căruțe. 

Cazul a ramas în atenţia autorităților competente pentru cercetări.

Foto: ISU Teleorman/IPJ Teleorman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Doi morţi şi şase răniţi, printre care patru copii, după ce o maşină a acroşat două căruţe, în Teleorman. A fost activat planul roşu