Antena Meniu Search
x

Doi octogenari din Buzău au fost nevoiţi să se întoarcă pe jos acasă, după ce au uitat unde şi-au parcat maşina. După trei zile, bătrâneii au fost anunţaţi că le-a fost găsit autoturismul

Doi bătrânei din Buzău au trăit adevărate clipe de coşmar, după ce, într-o zi, când au plecat în oraş, au uitat unde şi-au parcat maşina. Octogenarii au fost nevoiţi să se întoarcă pe jos acasă.

de Monica Palade

la 27.05.2021, 23:07

Doi octogenari din Buzău au fost nevoiţi să se întoarcă pe jos acasă, după ce au uitat unde şi-au parcat maşina. După trei zile, bătrâneii au fost anunţaţi că le-a fost găsit autoturismul - reporterbuzoian.ro

O prietenă de familie a fost cea care prin intermediul reţelei Facebook a încercat să ceară ajutorul buzoinilor pentru ca pensionarii să-şi regăsească bunul.

Femeia a explicat că soții Popescu au reținut doar că se aflau la intersecția cu o stradă principală, în apropierea unei guri de canal cu un băț înfipt în ea, scrie stiridebuzau.ro.

Nu-şi mai aminteau deloc unde au parcat maşina

”Din nefericire nu-și aduc aminte unde au lăsat-o. Sunt disperați că nu-și mai aduc aminte. Poate ați văzut-o undeva! Să nu uităm că și noi vom fi bătrâni”, a scris prietena soților Popescu. Aceasta a atașat la mesaj și o fotografie cu mașina pierdută, un Logan de culoare albastră.

Deşi mobiliarea a fost mare, abia după trei zile, autoturismul a fost găsit de un agent de poliție locală şi bătrâneii au reuşit să îl recupereze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi octogenari din Buzău au fost nevoiţi să se întoarcă pe jos acasă, după ce au uitat unde şi-au parcat maşina. După trei zile, bătrâneii au fost anunţaţi că le-a fost găsit autoturismul