Antena Meniu Search
x

Video Doi șoferi morți în Buzău, după ce s-au izbit frontal. Trei mașini au fost implicate în tragedie

Doi șoferi au murit într-un grav accident produs pe raza localității Merei, din județul Buzău. Trei mașini au fost implicate, traficul rutier fiind blocat pe DN 1B, ce face legătura dintre orașele Ploiești și Buzău.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.11.2020, 16:58

Vezi și
  • Accident grav pe DN 1B, în zona localității Merei
  • Doi șoferi au murit în urma impactului
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1B Buzău - Mizil, în zona localității Merei. O autoutilitară și două autoturisme au fost implicate în tragedia care s-a soldat cu doi morți, un șofer de 31 de ani și șoferul autoutilitarei.

Din primele date, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN1B, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, un buzoian de 31 de ani a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers.

Ulterior, autoturismul condus de un șofer de 40 de ani din Buzău, care se deplasa în spatele autoutilitarei, a intrat în coliziune cu aceasta.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi șoferi morți în Buzău, după ce s-au izbit frontal. Trei mașini au fost implicate în tragedie