Antena Meniu Search
x

Doi tineri au murit spulberati pe o trecere de pietoni de bolidul unui milionar din Craiova

Noaptea le-a luat o ora din viata, o beizadea le-a luat toata viata! Doi tineri de 20 si 21 de ani au murit spulberati pe o trecere de pietoni din Craiova de limuzina unui milionar. Soferul, cel mai probabil nepotul omului de afaceri, a abandonat masina si a disparut.

Vezi și

Andrei Dragomir, 21 de ani. Campion international la dans si cantaret de rap. Cosmin Babalau. 20 de ani. Prietenul sau cel mai bun. Unul zace pe un sens, celalalt la 20 de metri distanta. Azi-dimineata, la cinci, ieseau din discoteca si traversau strada impreuna.

Primii martori i-au gasit pe cei doi tineri intinsi pe asfalt, de parca i-ar fi lovit o masina invizibila. “Cu cateva secunde inainte de accident, un om care astepta tramvaiul la 300 de metri inainte de trecerea de pietoni, a vazut o masina trecand ca o racheta pe langa el”, povestesc martorii.

Dupa cateva minute, politistii au gasit si masina. Era abandonata la cateva sute de metri distanta. Avea urme de moarte, dar nici urma de sofer. Insa politistii au recunoscut imediat numarul limuzinei. Ii apartine lui Iulian Siclitaru, un mare om de afaceri al Craiovei, insa, i-o daduse nepotului sau - tot Iulian Siclitaru il cheama. Prietenii ii spun Dodo. Dodo Joint.

La 24 de ani, Dodo este o stea in viata de noapte a Craiovei. Tanar, rebel pe banii familiei si un consumator de droguri recunoscut. Ba chiar se lauda pe Facebook cu aventurile sale halucinogene. Nu este strain nici de luptele dintre interlopi si chiar a fost retinut in urma cu trei ani. A fost eliberat din lipsa de probe. Acum, insa, este de negasit. In schimb, la spital s-a prezentat un alt tanar. Sustinea ca a fost si el lovit de masina. De fapt, anchetatorii au descoperit ca el era pasagerul din dreapta lui Dodo. Nici el nu stie unde este soferul.

In urma lui a lasat moarte si doua familii distruse. Un scenariu parca prevazut in piesele victimei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri au murit spulberati pe o trecere de pietoni de bolidul unui milionar din Craiova