Antena Meniu Search
x

Dorin Cioabă povesteşte "coşmarul" prin care a trecut, după ce a fost vizitat de mascaţi: "Am fost la un pas de un accident vascular!"

Autointitulatul rege internaţional al rromilor le-a povestit aseară reporterilor noştri "coşmarul"-spune el- prin care a trecut când au venit mascaţii la palat.

Vezi și

Autointitulatul rege internaţional al rromilor le-a povestit aseară reporterilor noştri "coşmarul"-spune el- prin care a trecut când au venit mascaţii la palat. Dorin Cioabă povesteşte că... s-a temut pentru viaţa lui. Mai întâi, maşina care-l ducea spre poliţie a fost la un pas de accident, apoi el însuşi a fost la un pas de accident. Vascular.

"Am avut o zi, să spun aşa, neagră. Vă daţi seama, sunt persoană publică, persoană publică internaţională!", a sous Dorin Cioabă.

Doar că mascaţii n-au dat doi bani pe coroana de aur pe care Dorin Cioabă o poartă de când s-a autointitulat rege. Şi au intrat cu bocancii în palatul regal de la Sibiu. Cu bocancii din dotare.

"Încă de la orele 6 dimineaţa am fost treziţi de mascaţi. Ne-au percheziţionat casa, s-au uitat în toate camerele unde au văzut copiii care dormeau", povesteşte Cioabă

Pe acelaşi subiect

Sighişoara a fost condusă la poliţie în calitate de suspect, în timp ce Dorin Cioabă era martor. La poliţie, rolurile s-au inversat, iar Dorin Cioabă a devenit suspect în dosarul de evaziune fiscală.

Diabetic şi cardiac, autointitulatul rege al rromilor de peste tot, Cioabă susţine că a fost la un pas de accident vascular.

"Mi-au dat o pastilă să o bag sub limbă deşi aveam tensiune 19 cu 10.", povesteşte Cioabă.

După o noapte petrecută în arest, Dorin Cioabă a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi făcut tranzacţii fictive, prin firma Sighişoarei, cu rromii din Strehaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dorin Cioabă povesteşte "coşmarul" prin care a trecut, după ce a fost vizitat de mascaţi: "Am fost la un pas de un accident vascular!"