Antena Meniu Search
x

Două copile au scăpat ca prin minune dintr-un atac mişelesc!

Poliţiştii din Timiş n-au dormit azi noapte, din cauza unui atac criminal. Două surori care se jucau lângă casă cu un ponei au fost luate la ţintă de un individ înarmat

Vezi și

 Ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, surorile se jucau în jurul casei cu un ponei. Nici ele, nici părinţi lor nu se gândeau că pot deveni ţinte pentru un psihopat. Individul a venit într-o maşină, a oprit, a deschis geamul şi a împuşcat în zona cervicală un ponei aflat în preajma unor copii.

Mai multe proiectile au zburat pe lângă fetiţe. Unul dintre ele s-a oprit în gâtul animalului. Atacul a durat câteva secunde. Maşina a plecat apoi în trombă, dar vecinii şi ceilalţi şoferi, alertaţi de focurile de armă, au reuşit să le ofere un indiciu valoros poliţiştilor.

Arma folosită de atacator n-a fost una de jucărie. Proiectilul care a lovit poneiul a lăsat o urmă adâncă. Dacă ar fi fost lovită una dintre fetiţe poliţiştii ar fi putut investiga o tragedie.

Investigaţiile medicilor le-ar putea dezvălui poliţiştilor tipul armei folosite de atacator. Asta i-ar putea ajuta să-l găsească pe individul care le-a luat la ţintă pe cele două fetiţe înainte să îndrepte arma spre o altă persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Două copile au scăpat ca prin minune dintr-un atac mişelesc!