Antena Meniu Search
x

Două morţi, coincidenţe sinistre

Un şir de tragedii, legate parcă prin fire invizibile, au îndoliat mediul universitar din Cluj Napoca. Două tinere din Franţa, colege în acelaşi an la medicină generală, au fost găsite fără suflare, la 3 săptămâni una după cealaltă

Vezi și

Un şir de tragedii, legate parcă prin fire invizibile, au îndoliat mediul universitar din Cluj Napoca. Două tinere din Franţa, colege în acelaşi an la medicină generală, au fost găsite fără suflare, la 3 săptămâni una după cealaltă

O tânără din Franţa care studia medicina generală în Cluj-Napoca, a fost găsită fără suflare în parcarea blocului unde locuia cu chirie. S-a prăbuşit de la etajul 4. Iar tragedia pare legată de o alta. În urmă cu doar 3 săptămâni, o colegă de an, şi ea tot franţuzoaică, şi-a pus capăt zilelor. Anchetatorii trebuie să afle dacă cele două morţi au vreo legătură între, pentru că există o serie de coincidenţe macabre. 

Studenta a fost găsită fără suflare în parcarea blocului în care locuia cu chirie. Cel mai probabil, spun anchetatorii, tânăra a căzut de la etaj pe la 2-3 dimineaţa, fără s-o ştie nimeni. Au trecut ore bune până când cineva i-a văzut trupul zdobit de asfalt.

Uşa de acces în locuinţă era încuiată şi blocată pe interior. În apartament nu au fost găsiter bunuri răvăşite. Dovadă că tânăra era singură în acele momente. În locuinţă, nu a fost găsit niciun bilet de adio, dar poliţiştii nu au dubii că s-a sinucis. Nu reuşesc să înţeleagă însă ce a împins-o la un asemenea gest. N-a dat nimănui de înţeles că ar avea probleme.

Lucile se născuse din localitatea franceză Cagnes sur Mer. Venise la Cluj-Napoca să studieze medicina. Luna aceasta, tocmai împlinise 24 de ani. Familia ei a fost anunţată de tragedie şi, cel mai probabil, e deja în drum spre România.

În urmă cu 3 săptămâni, o altă studentă din Franţa şi-a pus capăt zilelor, tot la Cluj Napoca. Iar coincidenţele nu se opresc aici. Fata era studentă în acelaşi an la Facultatea de Medicină şi Farmacie.

Cu doar câteva zile înainte să moară, fata ieşise să protesteze alături de colegii ei, în memoria jurnaliştilor ucişi în sediul publicaţiei Charlie Hebdo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Două morţi, coincidenţe sinistre