Antena Meniu Search
x

Dramă înfiorătoare. TREI fraţi au murit arşi de vii

3 copii de unu, şapte şi zece ani, fraţi au pierit azi noapte arşi de vii într-un incendiu izbucnit în Uricani. Cei trei erau singuri, încuiaţi în casă şi, pentru că focul s-a extins cu repeziciune, nu au putut fi salvaţi nici de vecini, nici de pompierii chemaţi de urgenţă.

Vezi și

Trei copii de unu, şapte şi zece ani, fraţi au pierit azi noapte arşi de vii într-un incendiu izbucnit în Uricani. Cei trei erau singuri, încuiaţi în casă şi, pentru că focul s-a extins cu repeziciune, nu au putut fi salvaţi nici de vecini, nici de pompierii chemaţi de urgenţă.

Vecinii spun că femeia consumă frecvent alcool. Azi-noapte a plecat să-şi cumpere băutură şi a lăsat o lumânare aprinsă. A încuiat uşa după ea şi astfel a semnat sentinţa la moarte pentru cei 3 copii ai ei. Vecinii au fost treziţi de flăcări şi de unul dintre copii care ar fi cerut ajutorul, dar pentru că incendiul s-a propagat rapid, nu au reuşit să-i salveze.

Tot ei au chemat poliţia şi pompierii, dar în zadar. Oamenii spun că nu este prima dată când femeia îşi neglijează copiii, doar că de această dată neglijenţa a fost fatală. De altfel, vecinii ar fi sunat la Protecţia Copilului cu numai o zi în urmă pentru a anunţa că aceştia erau încuiaţi în casă, fără hrană. Tot vecinii spun că femeia ar mai fi avut alţi 2 copii care au murit în condiţii suspecte. Condamnat pentru asta a fost bărbatul de atunci al femeii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Dramă înfiorătoare. TREI fraţi au murit arşi de vii