Antena Meniu Search
x

Video Drumul "patimilor" din Vinerea Mare. Cozi de maşini şi nervi în trafic pe drumul spre munte

Aglomeraţie mare în Vinerea Patimilor pe drumurile care duc către staţiunile de la munte şi de pe litoral. Cei care au ales să îşi petrească sărbătorile pascale departe de casă trebuie să îndure înainte de toate nervii din trafic. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 22.04.2022, 13:12

Vezi și

Trafic infernal pe şoseaua de centură a Ploieştiului, pentru şoferii care s-au încumetat să plece în Vinerea Mare spre staţiunile de la munte. Cozile de maşini au început însă să se formeze între Nistoreşti şi Cormarnic. Asta şi pentru că, în zona respectivă, DN1 se îngustează de la două benzi la una singură. 

În minivacanţa de Paşte, pe drumurile din România vor fi 1500 de poliţişti care vor acţiona cu 350 de radare. 

Aglomeraţie la vămile din vestul ţării 

Aglomerate sunt şi vămile din vestul ţării. Sunt români care pleacă fie în vacanţă, fie la rudele din străinătate, însă sunt şi români din Diaspora care vin acasă pentru a petrece sărbătorile în familie. Aglomerat este şi la vama care duce spre Bulgaria. Acolo sunt cozi de câţiva kilometri. Sunt foarte mulţi care au preferat să petreacă aceasta vacanţă în Bulgaria, pentru că, spun oamenii, preţurile sunt mult mai bune decât în România.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Drumul "patimilor" din Vinerea Mare. Cozi de maşini şi nervi în trafic pe drumul spre munte