Antena Meniu Search
x

Durere pentru iubita tânărului care a murit în accidentul din Ialomița, gonind spre o agenție loto: ”L-a luat valul”

Un bilet la loto i-a adus sfârşitul unui tânăr din Ialomiţa. S-a urcat în maşină cu gândul să ajungă la o agenţie, dar nu a mai avut şansa să joace.

Vezi și

Un bilet la loto i-a adus sfârşitul unui tânăr din Ialomiţa. S-a urcat în maşină cu gândul să ajungă la o agenţie, dar nu a mai avut şansa să joace. Viaţa lui s-a terminat violent, într-un stâlp de pe marginea drumului.

Locul tragediei i-a şocat şi pe salvatori. Nimic nu a mai rămas întreg din maşina condusă de tânărul de 20 de ani. Marius Manea era pasionat de motoare. Şi de viteză. Aseară, după ce a ieşit de la serviciu, a mers acasă, în comuna Gheorghe Doja. Însă, voia să-şi încerce norocul cu un bilet la loterie şi s-a urcat din nou în maşină. 

"S-a întors la Slobozia să pună nişte bilete la loto. El având viteza în sânge, şoseaua era liberă... L-a luat valul, a apăsat acceleraţia.", plânge Diana, iubita lui Marius. 

"Mi-a murit Marius în accident! M-am nenorocit! M-am nenorocit eu cu totul!" Familia este în stare de şoc, şi-a pierdut unicul copil. A fost ca o loterie a morţii pe şosea, spun acum apropiaţii. "Alaltăieri râdeam cu el, la magazin. A fost un om minunat. Eu nu pot să cred că nu mai e.", mai spune iubita lui Marius. 

O expertiză ar putea arăta la ce viteză s-a izbit de stâlpul pentru susţinerea liniilor electrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Durere pentru iubita tânărului care a murit în accidentul din Ialomița, gonind spre o agenție loto: ”L-a luat valul”