Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dulciurile de Moș Nicolae nu mai sunt la modă. Vremurile s-au schimbat, la fel ca și cadourile

În doar câteva zile, copiii vor primi vizita îndrăgitului Moş Nicolae. Aşa că ajutoarele sale au făcut turul magazinelor, în căutarea cadourilor ideale. Prima rundă de cumpărături din luna decembrie vine însă cu provocări pe măsură.

de Redactia Observator

la 03.12.2018 , 08:44

În doar câteva zile, copiii vor primi vizita îndrăgitului Moş Nicolae. Aşa că ajutoarele sale au făcut turul magazinelor, în căutarea cadourilor ideale. Prima rundă de cumpărături din luna decembrie vine însă cu provocări pe măsură. Pretenţiile copiilor îl fac pe Moş să uite chiar şi de nuieluşă.

Dorinţele celor mici sunt porunci pentru ajutoarele moşului. Cele mai dorite jucării rămân, în continuare, personajele Disney. De exemplu, un set cu prinţesa Ana, celebrul om de zăpadă Olaf şi câteva accesorii costă aproape 100 de lei. Însă părinţii sunt dispuşi să plătească mult mai mult de atât.

Deşi tradiţia spune că moş Nicolae aduce în ghetuţe dulciuri, vânzătorii confirmă că vremurile s-au schimbat, aşa că lista cu daruri şi mai ales bugetul au suferit modificări substanţiale.

Vezi și

Roboţii, maşinile cu telecomandă şi figurinele din desenele animate sunt şi ele în topul vânzărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Stiri sociale » Dulciurile de Moș Nicolae nu mai sunt la modă. Vremurile s-au schimbat, la fel ca și cadourile