Antena Meniu Search
x

Autostrada Arad-Timisoara, reasfaltata

Inaugurata in 2011, in urma unei investitii de aproximativ 135,43 de milioane de euro, autostrada Arad-Timisoara este reasfaltata pe toata lungimea, dupa ce stratul de suprafata a inceput sa se deterioreze

Biroul de Politie Autostrazi Vest a anuntat ca viteza pe autostrada Arad-Timisoara a fost restrictionata la 60 si 80 de kilometri la ora in mai multe puncte, din cauza unor lucrari de asfaltare, cat si a alor lucrari programate, precum poduri sau acostamente. Astfel, lucrarile au loc pe calea de circulatie de la Arad la Timisoara, pe segmente de cate cinci kilometri, care se schimba zilnic.

"S-a constatat o deteriorare a asfaltului la suprafata. Deocamdata se lucreaza pe banda intai, care se decoperteaza, dupa care este reasfaltata. Lucrarile vor continua pe a doua banda si pe calea de la Timisoara spre Arad", a declarat, subcomisarul Teodor Tudur, seful Biroului de Politie Autostrazi Vest.

De asemenea, s-au mai impus restrictii de viteza de 80 de kilometri la ora, in apropierea podurilor de peste autostrada, care sunt tencuite si vopsite, dar si in zone in care se lucreaza la acostamente, iar utilajele se afla pe banda de urgenta, conform Mediafax.

Deschisa traficului in decembrie 2011, autostrada nu era terminata: parapetele, indicatoarele, podurile nu erau montate, termenul de finalizare a lucrarilor fiind prelungit de mai multe ori. Noul termen este noiembrie 2013.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Autostrada Arad-Timisoara, reasfaltata