Antena Meniu Search
x

După sărbători, românii se relaxează la cumpărături

Începutul anului i-a prins pe mulţi dintre români, din nou, la shopping. Şi dacă nu era suficient ce şi-au cumpărat înainte de sărbători în materie de îmbrăcăminte şi încălţăminte, pasionaţii de cumpărături au invadat din nou magazinele

Vezi și

 Începutul anului i-a prins pe mulţi dintre români, din nou, la shopping. Şi dacă nu era suficient ce şi-au cumpărat înainte de sărbători în materie de îmbrăcăminte şi încălţăminte, pasionaţii de cumpărături au invadat din nou magazinele. Reducerile de până la 80% le-au golit buzunarele şi le-au umplut sacoşele.

Cine crede că românii au obosit după sărbători, ar trebui să se uite la aceste magini. Mall-urile din Capitală au devenit astăzi furnicare de oameni. Mulţi dintre ei, atraşi de reducerile de început de an, au ieşit la cumpărături, chiar dacă nu mai aveau nevoie de nimic.

Şi au şi la ce. De exemplu, dacă o rochie costa înainte de sărăbători intra carton 200 de lei, ea poate fi găsită acum la 100 de lei. La fel se întâmplă şi cu articolele de vară, care au reduceri şi de 70%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » După sărbători, românii se relaxează la cumpărături