Antena Meniu Search
x

Durere fără margini pentru Mihai Neşu

Încă o lovitură groaznică pentru fotbalistul Mihai Neşu. Mama sa, Monica, a murit, luni dimineaţă, într-un spital din Oradea, după o boală îndelungată.

Vezi și

 A dărâmat-o suferinţa prin care trece Mihai, ţintuit în scaun cu rotile după un accident la un antrenament, spun apropiaţii. Deşi răpus de durere, Mihai Neşu încă mai are putere să le zâmbească celor dragi.

În mai 2011, un accident la unul dintre antrenamente l-a trimis în comă şi l-a ţintuit în scaun cu rotile. Însă nu s-a lăsat doborât. Luptă în fiecare zi pentru viaţa sa şi pentru a celorlaţi în aceeaşi suferinţă.

După mai multe tratamente în străinătate, Mihai Neşu s-a mutat anul trecut în locuinţa părinţilor săi din Oradea. Ultima dată când a apărut public familia Neşu a fost tot la o tragedie. Înmormântarea fratelui Monicăi Neşu, în urmă cu două luni.

Monica Maria Nesu avea 70 de ani si suferea de mulţi ani de cancer, dar a trecut cu bine de această boală şi s-a vindecat. Boala a revenit, însă, din cauza stresului, femeia fiind necăjită din cauza problemelor de sănătate ale fotbalistului, dar şi că acesta fusese părăsit de soţie.

Peste 200 de oameni au fost prezenti la cimitirul municipal din Oradea pt a o conduce pe ultimul drum pe Monica Nesu mama fostului fotbalist Mihaita Nesu. Slujba de inmormantare a femeii a fost oficiata de un sobor 5 preoti greco-catalolici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Durere fără margini pentru Mihai Neşu