Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este românca Eveline, hackerița care a spart sistemul de securitate al Poliţiei din Washington. Tânăra ar putea fi extrădată în SUA (Foto, Video)

Eveline Cismaru, hackerița care a spart sistemul de securitate al Poliţiei din Washington, avea o activitate intensă pe Facebook, unde posta poze provocatoare.

de Redactia Observator

la 29.12.2017 , 12:25

Românca Eveline Cismaru, hackerița care a spart sistemul de securitate al Poliţiei din Washington, avea o activitate intensă pe Facebook, unde posta poze provocatoare.

Eveline Cismaru și Mihai Alexandru Işvanca au fost arestați, pe 15 decembrie, la București, în cadrul unei ample operațiuni care viza hackeri români.

Eveline Cismaru, hackerita romanca arestata pentru ransomware
Articolul continuă după reclamă

Foto: Eveline Cismaru (Facebook)

Pe acelaşi subiect

Cei doi sunt acuzaţi de procurorii americani că au piratat sistemul de control al camerelor de supraveghere din Washington, accesând ilegal aproximativ 123 de computere conectate la camerele de supraveghere ale Departamentului Poliţiei Metropolitane.

Mihai Alexandru Işvanca şi Eveline Cismaru au reuşit, în luna ianuarie, să scoată din funcţiune două treimi din camerele video ale poliţiei.

Evelina Cismaru, hackerita romanca acuzata de frauda ransomware

În 12 ianuarie 2017, Secret Service a fost notificat că un anumit număr de camere de supraveghere ale Departamentului Poliţiei Metropolitane au fost vulnerabilizate, fiind lansată o investigaţie în urma căreia s-a stabilit că în perioada 9 ianuarie - 12 ianuarie computerele conectate cu camerele de supravegere au fost afectate de viruşii de tip  ransomware “cerber” şi “dharma”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi hackeri români voiau să obţină o sumă de bani în schimbul deblocării sistemului. Incidentul a fost tratat cu atenţie maximă, deoarece s-a produs chiar înaintea ceremoniei de învestire a lui Donald Trump.

În prezent, Mihai Alexandru Işvanca se află în arest preventiv, iar femeia în arest la domiciliu, în vederea extrădării.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat în 16 decembrie cazul lor, acordând termen 11 ianuarie 2018 pentru  judecarea cererii de extrădare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Ea este românca Eveline, hackerița care a spart sistemul de securitate al Poliţiei din Washington. Tânăra ar putea fi extrădată în SUA (Foto, Video)