Antena Meniu Search
x

La cumpăna dintre ani, copiii sunt cei mai înţelepţi. Planurile pe care şi le fac se îndeplinesc aproape în totalitate

La cumpăna dintre ani, e vremea pentru noi visuri şi planuri îndrăzneţe. Pentru promisiuni şi dorinţe, care însă pot fi deseori amăgitoare.

Vezi și

La cumpăna dintre ani, e vremea pentru noi visuri şi planuri îndrăzneţe. Pentru promisiuni şi dorinţe, care însă pot fi deseori amăgitoare. Rezoluţiile de Anul Nou ne fac mai mult rău decât bine, avertizează psihologii, care cred că doar 30% dintre proiectele de început de an sunt şi îndeplinite.

Puţini sunt cei care nu-şi doresc nimic de la noul An şi care vor doar să păstreze ceea ce au acum. Pentru toţi ceilalţi, prima zi din luna ianuarie este începutul unei noi vieţi sau a unui pas important, care marchează schimbarea. 

Niciun vis nu pare imposibil în cele câteva ore de Revelion. Însă pe cât de mare este planul, pe atât de mare poate fi dezamăgirea, dacă pornim la drum cu neîncredere, spun specialiştii. 

Cea mai înţeleaptă decizie, spun medicii, este să nu fixăm proiecte măreţe chiar de la 1 ianuarie. Este timp în tot restul anului. 

Cei cu adevărat înţelepţi, care îşi propun doar planuri realizabile, sunt... copiii. Procentul de reuşită, în acest caz, se apropie de 100%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » La cumpăna dintre ani, copiii sunt cei mai înţelepţi. Planurile pe care şi le fac se îndeplinesc aproape în totalitate