Antena Meniu Search
x

Staţiunea Eforie Nord, aflată într-o stare deplorabilă, îşi aşteaptă turiştii (Video)

Munţi de moloz, străzi, faleze pline de gropi şi cabluri lăsate la voia întâmplării. Aşa sunt aşteptaţi turiştii la Eforie Nord, în acest sezon estival. Staţiunea arată ca după război, iar ca să ajungi pe plajă faci slalom printre cratere.

de Redactia Observator

la 28.05.2019, 10:22

Vezi și

Munţi de moloz, străzi, faleze pline de gropi şi cabluri lăsate la voia întâmplării. Aşa sunt aşteptaţi turiştii la Eforie Nord, în acest sezon estival. Staţiunea arată ca după război, iar ca să ajungi pe plajă faci slalom printre cratere. Lucrările de reabilitare şi modernizare a oraşului dau peste cap planurile hotelierilor, care se tem că haosul creat îi va face pe oameni să-şi anuleze rezervările.

Din toamna trecută, de când au început lucrările de reabilitare, staţiunea Eforie Nord este un adevărat şantier. Proprietarii de hoteluri şi pensiuni sunt disperaţi. Unii chiar s-au apucat să facă singuri reparaţii.

Şi, pentru ca turiştii să nu renunţe la rezervări, unii hotelieri chiar le ascund adevărul. Mai mult, lucrările par să nu fi avansat deloc în ultimele luni. De 1 Mai, turiştii au fost primiţi în acelaşi şantier.

Valoarea contractului de modernizare a oraşului este de aproape 22 de milioane de lei, din care 85% provine din fonduri europene, 13% de la bugetul de stat şi 2% din bugetul familiei. Eforie Nord a fost anul trecut una dintre cele mai căutate staţiuni de către turişti alături de Mamaia şi Venus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Staţiunea Eforie Nord, aflată într-o stare deplorabilă, îşi aşteaptă turiştii (Video)