Antena Meniu Search
x

Elevi din Tecuci, îndrăgostiți de robotică şi programare

Tot mai mulţi elevi de la noi se lasă conduşi de pasiunea pentru robotică şi programare şi îşi petrec aproape tot timpul liber pe care îl au în laboratoare unde concep proiecte cu care participă la competiţii de profil.

De Redactia Observator la 31.01.2020, 11:21
Vezi și

Tot mai mulţi elevi de la noi se lasă conduşi de pasiunea pentru robotică şi programare şi îşi petrec aproape tot timpul liber pe care îl au în laboratoare unde concep proiecte cu care participă la competiţii de profil. Este şi cazul unor liceeni din Tecuci, care se pregătesc să-şi demonstreze aptitudinile şi talentul într-un astfel de concurs ce va avea loc chiar la ei în oraş, pentru prima oară.

Tehnologia avansează cu viteze ameţitoare, am putea spune, de la o zi la alta, iar la acest lucru contribuie din plin şi tinerii noştri, pasionaţi de robotică şi programare. Ce demonstraţie mai bună decât un robot care este programat să execute comenzi dintre cele mai diverse, iar în momentul de faţă, se poate spune că este un zidar iscusit.

Costea Bogdan team leader, programator si coach - Robotică pentru mine este o pasiune. Îmi place foarte mult ceea ce fac și faptul că pe lângă robotică câștig și multe alte cunoștințe în domeniul de marketing și PR mă avantajează și mai mult pentru viitor

Proiectul se află în al treilea an de existenţă, iar visul tinerilor este să ajungă la comeptiţia naţională care se va desfăşura în luna martie, la Cluj-Napoca.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Elevi din Tecuci, îndrăgostiți de robotică şi programare

Breaking News

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care...

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care ar fi implicat și Qatarul