Antena Meniu Search
x

Eveniment dedicat celor pasionaţi de muzica folk şi rock, organizat la Sibiu. Aproape 500 de chitarişti au creat spectacol

Sibiu a devenit Capitala Chitarelor. Aproape 500 de chitarişti, veniţi din 50 de oraşe, s-au reunit acolo, în cadrul celui mai mare eveniment din ţară dedicat celor pasionaţi de muzica folk şi rock.

Vezi și

Sibiu a devenit Capitala Chitarelor. Aproape 500 de chitarişti, veniţi din 50 de oraşe, s-au reunit acolo, în cadrul celui mai mare eveniment din ţară dedicat celor pasionaţi de muzica folk şi rock. Atât cei tineri, cât şi cei mai în vârstă au pus mână pe chitară şi au cântat cot la cot cu artiştii consacraţi.

Sunetul chitarelor a răsunat pe străzile Sibiului. Iar toţi iubitorii de muzică, de la mic la mare, au cântat la unison cele mai îndrăgite melodii folk şi rock. 

Festivalul "Sibiu Guitar Meeting" a ajuns la cea de-a patra ediţie şi găzduieşte atât concerte de muzică folk şi rock, cât şi expoziţii de instrumente, proiecţii de filme şi ateliere pentru pasionaţii de muzică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Eveniment dedicat celor pasionaţi de muzica folk şi rock, organizat la Sibiu. Aproape 500 de chitarişti au creat spectacol