Antena Meniu Search
x

Video Expoziție de nuduri pe holul primăriei sectorului 1. Sculpturile au stârnit numeroase comentarii pe rețelele sociale

Sculpturile a 14 artiști români au fost expuse pe holurile primăriei Sectorului 1. Expoziția a stârnit numeroase comentarii, unele amuzante, altele revoltate, furioase sau acuzatoare. Într-o postare pe Facebook, primarul Clotilde Armand spunea că expoziția a fost organizată cu ocazia zilei Naționale Constantin Brâncuși.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 19.02.2021, 14:16

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Artă "dincolo de canon", la Primăria Sectorului 1. Acesta este titlul vernisajului ce are loc în holuld e onoare al instituției, astăză, începând de la ora 17.00, cu ocazia Zilei Naționale Constantin Brâncuși.

Poze cu aceste sculpturi au fost deja postate pe pagina de Facebook a primăriei Sectorului 1, acolo unde oamenii au venit cu reacții diverse. Instituția spune că evenimentul are ca scop să scoată în evidență modul inovativ în care se pot exprima artiștii. De altfel, fiecare operă va avea și un text explicativ astfel încât oamenii să înțeleagă mai bine și mult mai ușor mesajul fiecărei sculpturi în parte. 

Oamenii nu au acces public în clădirea primăriei, ci vor putea să vadă aceste lucrări în mediul online. 

Expoziția "Dincolo de canon. Noua sculptură azi” 

Printre lucrări se numără o sirenă mov cu sânii descoperiți, degustând un pahar de șampanie în cadă, un rinocer cu corp de femeie, o femeie cu ochelari VR și cu limba de șarpe.

Sunt doar câteva dintre lucrările celor 14 artiști sculptori români care își expun, timp de trei zile, operele controversate, mai ales în mediul virtual. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Expoziție de nuduri pe holul primăriei sectorului 1. Sculpturile au stârnit numeroase comentarii pe rețelele sociale