Antena Meniu Search
x

Familia lui Cioaba a negociat cu turcii pretul plecarii regelui

Trupul lui Florin Cioaba va ajunge in tara, astazi. Dupa o zi la masa negocierilor, familia regelui s-a inteles cu spitalul in care s-a stins Florin Cioaba

Vezi și

Au o factura de zece ori mai mica decat cea initiala. Dar, chiar si asa, rromii vor sa-i cheme pe turci in instanta, dupa ce-si vor ingropa regale. “Am ajuns pe mana traficantilor care ne solicita sune sa plecam de aici? Factura s-a platit cum am zis noi, nu cum au zis ei!”, a exclamat Iulian Radulescu.

Turcii au negociat, ca in marele bazar, eliberarea trupului lui Florin Cioaba. Inca de dimineata, familia Cioaba s-a intors la spitalul universitar pentru a-si lua regele acasa. Nervii au explodat. Fiul Dorin a negociat pretul pentru moartea tatalului sau.

A fost o zi extrem de tensionata la spitalul universitar. Membrii apropiati ai familiei au venit inca de la prima ora in speranta ca vor recupera trupul lui Florin Cioaba. Pentru asta, li s-a cerut 350.000 de dolari. O suma imensa, pentru doua zile de internare incheiate cu moarte, spun rudele. “Noi platim si banii aia, dar la urma ii chemam in judecata internationala”, a spus imparatul rromilor.

Apropiatii lui Cioaba spuneau ca au semnat un contract pe o luna. Pentru tratament cu aparate scumpe. De care, insa, nu a mai apucat sa se bucure Florin Cioaba.

La negociere, au fost chemati in ajutor si reprezentanti ai ambasadei Romane la Ankara. Dupa cateva ore de lamuriri, din coada sumei a picat un zero. “S-a ajuns la o suma de 22.000 de euro, la comun acord, in afara de cei 15.000 dolari.”, a spus fiul lui Cioaba, Daniel.

Dupa ce autoritatile vor finaliza actele, Regele Cioaba va pleca in ultima sa calatorie. Din Turcia, va fi transportat intr-un sicriu de zinc. Zborul va costa cateva mii de euro. Va pleca cu o cursa de linie, cu escala la Istanbul. Rudele vor pleca cu aceeasi cursa. O masina va duce trupul neinsufletit spre Sibiu.

In Romania, va fi pus intr-un sicriu cu aer conditionat. Va fi imbalsamat si pregatit pentru marea trecere, nu inainte de a fi plans, pentru ultima oara, de toti supusii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Familia lui Cioaba a negociat cu turcii pretul plecarii regelui